Locatie

Carnavalsvereniging de Kemphazen uit Egchel is druk bezig met de organisatie van het P&M Liedjesfestival 2018. Het regionale muziekspektakel wordt dit jaar gehouden op zaterdag 13 januari 2018. De showroom van Steeghs Aanhangwagens zal omgetoverd worden tot een ware muziektempel waar de beste vastelaovesliedjes uit de regio zullen strijden om ’t Lindebuimke en de PJP-bokaal!

Voorverkoop

Vrijdag 8 december gaat de voorverkoop van start op de volgende locaties:

Kaartjes kosten €8,- per stuk. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Programma

Het P&M Liedjesfestival zal vanaf 19.00 uur voor het publiek haar deuren openen in het bedrijfspand van Jan en Thea Steeghs i.s.m. Steeghs Helden BV. Hier zal rond 20.22 uur het festival dan volledig starten. Met optredens van: de Breurkes - Klèpbókse - Sjots, Sjeif En Oeht De Maot - Dotje Crew - ZoëWieZoë - Om In Te Lieste - Aod Prinse Kessel - John Gubbels - Neet Van Unne Vrimde - Aod Prinse (Beringe) - Twieë Half Um - Sjoorpapeer - Alaaf Airlines.

Nadat de jury het verlossende woord heeft gegeven over de winnaar van zowel de PJP-Bokaal als het Lindebumke zal er nog een optreden volgen van niemand minder dan Wir Sind Spitze!